Magazín o bývaní

EAN a QR kódy pre vaše výrobky

65 0

Predávate alebo plánujete predávať nejaký tovar? V tom prípade sa nezaobídete bez EAN alebo QR kódov. To však pravdepodobne dobre viete. Kde ale takéto kódy získať?

V čom sa oba kódy medzi sebou líšia? Čiarové kódy sú bežným identifikátorom tovaru. Najrozšírenejšie sú trinásťmiestne EAN kódy, kde predajca vo svojom vlastnom systéme spáruje číslo čiarového kódu s informáciami o produkte. Následne, keď EAN čiarový kód oskenuje, sa mu všetky informácie automaticky zobrazia.

Potom tu máme aj QR kódy, ktoré sú modernejšou verziou EAN kódov. Ak siahnete po dynamických QR kódoch, môžete ľubovoľne meniť informácie, na ktoré QR kód odkazuje, bez toho, aby ste museli meniť samotnú podobu QR kódov. Pomocou QR kódov navyše môžete odkazovať napríklad na e-mailovú adresu, na adresár, webové stránky, prezentáciu, skrátka na čokoľvek, čo vám príde na myseľ.

Aké služby od firmy Barcodes.sk môžete očakávať? Klasické EAN kódy, rovnako ako dynamické QR kódy vám vygenerujú špecialisti zo spoločnosti Barcodes.sk. Poskytujú:

  • etikety s čiarovými kódmi
  • registráciu čiarových kódov
  • test grafiky
  • vyhľadávanie čiarových kódov
  • grafiku pre čiarové kódy
  • generátor čiarových kódov (generátor QR kódov)
  • čiarové kódy pre predaj na eBay

Kódy ISSN, ISBN aj ISMN Spoločnosť Barcodes.sk vstúpila na trh v januári 2018 ako najmladší člen spoločnosti International Barcodes Network (IBN). Jej cieľom je sprístupniť ponuku služieb IBN aj klientom na Slovensku. Nezáleží na tom, či potrebujete vygenerovať desať kódov alebo tisíc, spoločnosť Barcodes.sk vám bude vo všetkých prípadoch nápomocná. A navyše vám vytvorí profesionálnu grafiku, a to aj na čiarové kódy ISBN, ISSN alebo ISMN.

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.