Magazín o bývaní

5 trendových tipov pre spálne roku 2021

10.58K 0

Moderné spálne odrážajú osobnosť a životný štýl ich majiteľa, poskytujú komfortný priestor na relax a pridávajú hodnotu bytu či domu. Pokúsili sme sa o malú predpoveď, ktorá sa týka dizajnu spální. Ako by mala spálňa v roku 2018 vyzerať, aby vyzerala perfektne, bola funkčná a zároveň unikátna?

5 trendových tipov pre spálne

5 trendových tipov pre spálne

Neutrálna paleta farieb

Tento moment vnáša do priestoru atmosféru relaxu, pohodlia a pokoja. Pre „tichý“ dizajn izieb sú super neutrálne farby – čierna, svetlo-šedé či biele tóny pomôžu dobiť baterky a vy sa budete prebúdzať perfektne oddýchnutí. Neutrálne farby navyše skvele ladia s farebne živými doplnkami, ktoré izby dodajú správny výraz.

Miešanie štýlov

Zatiaľ čo kedysi bolo trendom riešiť interiér v línii určitého trendu, nová doba priniesla nové riešenia. Tie sa prejavujú napríklad aj v tom, že fantastický interiér definuje faktor spájania štýlov. Klasika so súčasným štýlom alebo retro-moderna s exotikou, aj také môžu byť spálne v najbližších rokoch.

Multifunkčnosť

Tam, kde nie je dostatok priestoru, by mala zákonite dostať šancu multifunkčnosť. U spální sa tento fakt prejavuje už pri ich navrhovaní, pri ktorom a dbá na flexibilnejší, ergonomický a úsporný dizajn. Najlepšieho ho reprezentuje nábytok a moderné skrine, ktoré aj z malej spálne spravia veľkú a funkčnú.

Minimalizmus

Tento trend charakterizuje 21.storočie. Bezstarostná výzdoba izieb, dizajn ako taký v minimalistickom štýle v kombinácii s kvalitným nábytkom a jemnými detailami – všetko riešené tak, aby ste mali dostatok času na život.

LED revolúcia

S LEDkovou technológiou prišla do interiéru a spální taká malá revolúcia. Svetlá umožňujú vytvárať báječné vizuálne efekty a klásť dôraz presne tam, kde je to potrebné. V žiare LED svetiel vyzerá interiér hneď o čosi lepšie!


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 50 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.